Cuma, Nisan 19, 2024

SADES GPower ve BPower Oyuncu Kulaklığı İncelemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merhaba değerli PC Hocası takipçileri. Birbirinden farklı ürünleri incelediğimiz hocanın masasında yeniden birlikteyiz. Bu inceleme yazımızın konukları SADES‘in GPower ve BPower oyuncu kulaklıkları ile birlikte Anubis ve Wolfbone kulaklık stantları olacak. 

Ülkemiz pazarına yeni giriş yapan SADES, yine PC Hocası farkıyla sizlerle buluşuyor. Şimdi dilerseniz her bütçeye uygun olabileceğini düşündüğümüz SADES oyuncu ekipmanlarını incelemeye başlayalım.

Anubis ve Wolfbone kulaklık stantları

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi inceleme masamızda kulaklıklar ile birlikte iki farklı kulaklık standı bulunmakta. SADES‘in Anubis ve Wolfbone olarak isimlendirdiği bu stantlar, hem özellikleri hem fiyatları bakımından birbirlerinden sıyrılıyorlar. 

Sades Wolfbone Kulaklik Stand 005

Wolfbone ile başlayacak olursak, standart sade bir kulaklık standı görmekteyiz. Kutuyu açtığımızda 5 parçadan oluşan bir stant ile karşılaşıyoruz. Daha çok giriş seviyesi kullanıcılar için hazırlanmış olan Wolfbone, bir adet taban ve iki adet stant ayağına ek iki adet sabitleyiciden oluşmakta. Kutu içerisine iki adet SADES logolu etiket de eklendiğini de belirtelim.

Sades Wolfbone Kulaklik Stand

Wolfbone daha çok giriş seviyesi bir ürün olduğu için üzerinde herhangi bir USB, kulaklık jackı veya aydınlatma şeritleri bulunmuyor. Tamamen masa üzeri bir kullanım için tasarlanmış stant, tabanı siyah, ayakları mavi olarak renklendirilmiş. Ergonomi açısından çok basit şekilde kurulan standa rahatlıkla kulaklığınızı asabiliyor ve masanızın temiz ve toplu görünmesine imkan sağlayabiliyorsunuz.

Sades Wolfbone Kulaklik Stand 004

Sades Wolfbone Kulaklik Stand 003

Öte yandan Wolfbone’un abisi olarak isimlendirebileceğimiz Anubis kulaklık standına gelecek olursak, giriş seviyesinden uzak daha çok üst düzey kullanıcıların tercih edebileceği bir ürün olarak karşımıza çıkmakta. Kutu içerisine baktığımızda ise bir adet taban, iki adet metal ayak ve bir adet plastik ayak bulunuyor. 

Sades Anubis Staff Kulaklik Stand 008

Anubis’in kurulumu da yine oldukça basit şekilde gerçekleştiriliyor. Taban ve plastik ayağın siyah olduğunu gördüğümüz standın plastik olan ayağı her yöne kıvrılabilen yumuşak bir yapıya sahip. Daha çok mouse kablo düzenleyici olarak kullanılabilecek bu ayak iyi düşünülmüş bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Sades Anubis Staff Kulaklik Stand 004

Sades Anubis Staff Kulaklik Stand 005

Gelelim Anubis’in sunduğu özelliklere. Anubis’in üzerinde 3 adet USB3.0 yuvası ile birlikte mikrofon ve kulaklık jackları bulunmakta. Böylelikle kulaklığınızı doğrudan kasaya değil standa takarak kulaklık kablosunun yerlerde sürünmesini engellemiş oluyorsunuz. Ayrıca Anubis’in içerisinde bu ses bağlantısını taşıyabilecek bir ses kartı bulunmakta. 

Sades Anubis Staff Kulaklik Stand

Sades Anubis Staff Kulaklik Stand 007

Her ne kadar USB yuvaları 3.1 olmasa da yüksek hızlı bağlantıyı desteklemesi ve daha çok USB çoklayıcı şeklinde çalışabilmesi stant için bir artı durumunda. Ayrıca standın üzerinde bulunan SADES logosu, LED aydınlatması sayesinde mavi renkte yanarak göze hoş gelen bir profil gösteriyor. Standın kasa bağlantısı için kullandığı arayüz ise USB. Örgü kablo kullanılmayan ürün, USB 3.0 çıkışı ile güç, USB 2.0 çıkışı ile ses aktarımı gerçekleştiriyor. Son olarak kablo uzunluğu 1.5 metre olarak ölçümlenmiş. 

Sades Anubis Staff Kulaklik Stand 006

Sades Anubis Staff Kulaklik Stand 002

BPower ve GPower oyuncu kulaklıkları

Geldik incelememizin asıl aktörleri kulaklıklarımıza. Belirttiğimiz gibi SADES her ürünü farklı kullanıcı tipi ve kesimine uygun şekilde geliştirerek kullanıcıya sunuyor. Bu bakımdan GPower giriş seviye iken BPower biraz daha orta-üst segment tipinde bir kulaklık olarak karşımıza çıkıyor.

GPower ile başlayacak olursak siyah ve mavi renklerin giydirildiği oldukça şık bir kulaklık ile karşılaşmaktayız. Hafif bir kas verilmiş yapı, kulaklığın cazibesini arttırmış durumda. Plastik bir malzemeden üretildiğini gördüğümüz GPower, yaklaşık 300 gramlık ağırlığı ile tasarım alanında iyi bir performans sunuyor. 

Sades GPower Oyuncu Kulakligi İncelemesi 003

GPower giriş seviyesi olduğu için üzerinde herhangi bir RGB ya da LED aydınlatma bulundurmuyor. Ancak kulaklığın kablosunda örgü kablo kullandığını görmekteyiz. Kablo 2.2 metre uzunluğunda ve ucunda 3.5mmlik kulaklık ve mikrofon jackı bulunduruyor. 

Sades GPower Oyuncu Kulakligi İncelemesi 006

GPower’ın malzeme kalitesine baktığımızda giriş seviyesi bir kulaklık için hiç de fena olmayan bir kalite ile karşılaşıyoruz. Yastık pedleri oldukça rahat yapıda ve istenildiği taktirde yerlerinden ayrılabilmekte. Ayrıca yastıklar iyi bir ses yalıtımı sunuyor. Kafa bantlarının ise çok esnek bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Bu bakımdan kulaklık her türlü kafa yapısına rahatlıkla uyum sağlayabiliyor.

Sades GPower Oyuncu Kulakligi İncelemesi 002

Sades GPower Oyuncu Kulakligi İncelemesi 005

GPower kablo üzerinde bir kontrolcü bulunduruyor. Basit bir sisteme sahip bu kontrolcü ile açma kapama ve ses düzeyini ayarlama işlemlerini yerine getirebiliyoruz. Kulaklığın mikrofonuna değinecek olursak da plastik yapılı 360 derece dönebilen bir mikrofon ile karşılaşıyoruz. Mikrofon dönüşünü sadece aşağı ve yukarı yönünde tamamlıyor. Ağza olan yakınlık ne yazık ki ayarlanamıyor

Sades GPower Oyuncu Kulakligi İncelemesi 004

Kulaklığın sunduğu performansa bakacak olursak giriş seviyesi bir kulaklık için oldukça iyi sonuçlar elde ettik. Kulaklığın ses kalitesi gayet iyi durumdayken sesi hem yüksek hem de net bir biçimde aktarmayı başarabiliyor. Ancak mikrofon kanadında ses kalitesinin biraz daha iyi olmasını beklerdik. Zira yaptığımız testlerde sesler biraz boğuk ve yankılı olarak kayda geçti. Yine de ses aktarımı konusunda herhangi bir problem yaşamadık.

SADES GPower‘ın teknik detaylarına aşağıda bulunan görselden ulaşabilirsiniz. 

sades gpower

Geldik büyük abi BPower kulaklığa. BPower orta üst segment bir kulaklık olduğu için tasarımsal anlamda da dikkat çekiyor. Daha kaslı ve keskin tasarımın kullanıldığı kulaklık 350 gram ağırlık ile gelmekte. GPower ile kıyasladığımızda ise daha iyi malzeme kalitesi görmekteyiz.

Sades BPower Oyuncu Kulakligi İncelemesi 005

Sades BPower Oyuncu Kulakligi İncelemesi 003

BPower’ın sunduğu esneklik yine kardeşi GPower kadar iyi durumda. Kafa bandı hem esnek hem de ayarlanabilir bir yapıda. Böylelikle uyum sorunu yaşamıyorsunuz. Konfor bakımından ise kafa kemerinde boğumlu yastık görmekteyiz. Uzun kullanımda yastıklar ağrı veya baskı yaratmıyor. 

BPower ne yazık ki RGB ya da LED aydınlatma bulundurmuyor. Ayrıca kablonun da örgülü olmadığını belirtelim. Ancak kutu içerisinden ince detaylı bir aparat çıkıyor. BPower bağlantı arayüzünde 3.5mmlik kulaklık ve mikrofon jackı kullanıyor. Ancak kutudan çıkan aparat ile bu çıkışları tek bir jackta toplayabiliyorsunuz. Böylelikle kulaklık Laptop PC‘ler ile birlikte Mobil, Mac, PS4 ve XBOX cihazlarda da çalışabiliyor. 

Sades BPower Oyuncu Kulakligi İncelemesi 007

Sades BPower Oyuncu Kulakligi İncelemesi 006

BPower kablo üzerinde yine standart bir kontrolcü barındırıyor. Açma kapama anahtarına ek olarak ses düzeyini ayarlayabildiğimiz bir tekerlek görüyoruz. Kulaklık ile ilgili bir diğer detay mikrofon. Mikrofon istediğiniz her yöne rahatça ayarlanabilmekte. Böylelikle sesinizin şiddetine göre mikrofon konumunu belirleyebiliyorsunuz. 

Sades BPower Oyuncu Kulakligi İncelemesi 002

Kulaklığın iyi bir yalıtımı olduğunu söylemeliyiz zira taktığınız andan itibaren farkı hissettiriyor. Bu bakımdan performans alanında da BPower yüksek ve net ses ile oyun deneyiminde olumlu neticeler doğuruyor. Mikrofon testlerinde ise başarılı sonuçlar alan BPower, sesi net bir şekilde aktararak kullanımda herhangi bir eksiklik yaratmıyor. 

SADES BPower‘ın teknik detaylarına ise bu görselden ulaşabilirsiniz.

sades bpower

İncelemeyi bitirmeden önce söz konusu ürünlerin fiyatlarını sizlerle paylaşalım. Verdiğimiz fiyatların yalnızca PCH Özel etiketi ile oluşturulduğunu ve satın alımlar için vereceğimiz linkleri kullanmanızı hatırlatıyoruz. 

  • SADES GPower Oyuncu Kulaklığı: 84 Türk lirası
  • SADES BPower Oyuncu Kulaklığı: 93 Türk lirası
  • SADES Anubis Kulaklık Standı: 159 Türk lirası
  • SADES Wolfbone Kulaklık Standı: 61 Türk lirası

 

Evet değerli hocalar bir inceleme yazısının daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu incelememizde sizlerle SADES’in oyuncu ekipmanlarından GPower ve BPower oyuncu kulaklıkları ile birlikte Anubis ve Wolfbone kulaklık stantlarını inceledik. 

Ürünlerin video incelemelerine ulaşmak ve ürünleri satın almak için aşağıda bulunan video bağlantısını kullanabilir, görüş ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Yeni bir yazıda görüşmek üzere hoşça kalın!

SADES Oyuncu Ekipmanları İncelemesi

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler