Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Başkanı Dong-Jin Koh Note 7 Vakası İçin Özür Diledi ve Yemin Etti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya genelinde Samsung Galaxy Note 7 cihazlarının patlaması konuşulurken, Samsung Başkanı Dong-Jin Koh reyiz televizyonların ve basının karşısına geçerek tüm dünyadan ve müşterilerinden özür diledi. Ayrıca bir de çok iddialı bir yemin etti.

Samsung Başkanı Neden Yemin Etti ?

Şuanda Samsung firmasının dünya genelindeki zararı 18 milyar dolara yaklaşmış durumda. Ancak Samsung bu konuda müşterilerinin hiçbirisini mağdur etmeden cihazları geri toplama kararı almıştı.

Şimdi de Koh kameralar karşısına geçerek tüm basının önünde “değerli müşterilerimize ve bizi seven insanlara yaşatmış olduğumuz bu hayal kırıklığından dolayı özür diliyorum. Bu konuda bizleri de yalnız bırakmayan müşterilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrar müşterilerimizin gönlünü kazanmak için sizlere tüm basının önünde yemin ediyorum.” sözlerini kullandı.

samsung-dong-jin-koh-ozur-diledi-001
Açıkçası Samsung firmasının başkanından böyle bir açıklama beklemiyordum. Yazılı bir açıklama yaparak durumu kapatabileceklerini tahmin ederken, üstüne üstlük bir de yemin etmesi beni gerçekten etkiledi.

Adamlar müşterilerine gerçekten değer verdiklerini ve koskoca başkanın kameralar ve basın önünde bu sözleri sarf etmesi hiç art edilecek bir şey değil. Her firmanın başına gelebilir, yapılmış bir hata. Umarız Samsung kısa süre içerisinde kendisini toparlar ve yoluna devam eder.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler