Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Doğruladı: Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 Sonbahar’da Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir, Samsung’un Note serisi amiral gemi segmentindeki telefonlarını katlanabilir cihazlar ile birleştirerek ortaya yeni bir akıllı telefon sunacağı söylentileri mevcut, ancak geçtiğimiz gün açıklanan üç aylık finansal sonuçlarda şirketin yeni bir katlanabilir ve Note serisi akıllı telefonun bu sonbaharda geleceği şirket tarafınca doğrulandı.

Şirket, Konferans görüşmelerinde yeni Galaxy Note’u ve bir sonraki katlanabilirinin ultra premium pazar segmentindeki rekabet seviyesini önemli ölçüde artıracağını söylediler.

Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 10 Plus 1
Samsung Doğruladı: Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 Sonbahar'da Geliyor! 3

Yeni Note serisi muhtemelen Samsung Galaxy Note 20 olarak adlandırılacak. Yeni Note 20 serisinin (ek olarak plus modeli gelmesi bekleniliyor), mevcut Exynos 990 işlemciye kıyasla daha iyi güç ve daha iyi performans oranı sunmak ve Samsung Galaxy S20 Ultra’nın kamerasına sahip olmasını umarak 6nm işlemciye dayanan yeni nesil Exynos 992 işlemci ile güçlendirileceği söyleniliyor.

Note 20 Nasıl Bir Ekrana Sahip Olacak?

120 Hz ekran yenileme hızına sahip olması, Project C’nin izni ile yeni stylus özellikleri ile donatılması bekleniliyor ve temel modelin sadece 128 GB Depolama alanı ile gelmesi bekleniliyor. Bu, başlangıç fiyatının düşeceği veya Samsung’un ahizedeki microSD kart yuvasını geri getireceği anlamına gelebilir.

Samsung Galaxy Fold 2

Galaxy Fold 2 2 1
Samsung Doğruladı: Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 Sonbahar'da Geliyor! 4

Yeni Samsung Galaxy Fold 2’nin 2213 x 1689 ekran çözünürlüğüne sahip 7,59 inç 120Hz ana ekrana sahip olacağı bildiriliyor.

Harici ekranın, 2267 x 819 ekran çözünürlüğüne sahip 60Hz ekran yenileme oranına sahip olacağı ve 6,23 inç boyuta sahip olacağı ön görülüyor. Hem ön hem de ana ekrada özçekim için damla çentik kullanılacak

Galaxy Fold 2, üçlü kamera yapılandırmasına sahip olacak- 12/12/16 MP kurulumuna sahip orijinal Galaxy Fold’un aksine çift optik görüntü sabitlemeli 12MP / 16MP / 64MP lensler ile gelecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler