Cuma, Mart 29, 2024

Samsung, Exynos İşlemciler Hakkında Önemli Bir Açıklama Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda, Samsung’un kendi işlemcisi Exynos hakkında Snapdragon kadar hızlı olmadığından ötürü Galaxy S ve Note serisi akıllı telefonlarda Exynos işlemcinin kullanımı hakkında birçok tartışmalara şahit olduk.

Samsung Exynos ve Qualcomm Snapdragon karşılaştırma tartışması o kadar çok büyük bir polemik haline döndü ki kullanıcılar şirketin Exynos işlemcileri kullanmasını bırakması için Change.org’ta bir kampanya başlattı.

Geçtiğimiz gün ise SamMobile, Samsung’un işlemci bölümünün, Exynos 990 yerine Güney Kore’de üretilen Snapdragon 865 destekli Galay S20 modelini piyasaya sürme kararından “aşağılandığını” iddia eden bir rapor yayınladı.

Bugün ise Samsung SamMobile bir açıklama gerçekleştirdi ve şirket Exynos 990 ile Snapdragon 865 işlemcilerinin arasındaki performansın eşit seviyede olduğunu savunuyor.

Galaxy S20, dünyayı deneyimleme şeklinizi değiştirmek için yeniden tasarlanan bir akıllı telefon ve bölgeye bağlı olarak Galaxy S20, Exynos 990 veya Snapdragon 865 ile birlikte gönderilecek. Hem Exynos hem de Snapdragon işlemciler aynı performansı kullanıcılara sunacak.

Samsung

Samsung’a göre, hem Exynos hem de Snapdragon aynı süreçten geçiyor ve “tutarlı” performans sunuyor. Sadık Samsung hayranlarından bazıları, daha düşük bir ürün için aynı veya daha fazla para ödedikleri konusunda oldukça ses verdiler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler