Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy A23 5G’nin Geekbench Sonuçları Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, geride bıraktığımız Mart ayında Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden güç alan ve 4G bağlantı desteğine sahip Galaxy A23 isimli akıllı telefon modelini piyasaya sürdü ve birkaç ay sonrasında aynı telefonun 5G varyantının ilk sızıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Şimdi ise yaklaşık dört ay sonrasında Galaxy A23 5G modelinin Geekbench sonuçları ortaya çıkmaya başladı. Akıllı telefon Geekbench veritabanında SM-A236U model numarası ile listeleniyor ve model numarasına baktığımız zaman Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa sunulacak bir model gibi görünüyor.

Geekbench sonuçlarına göre Samsung Galaxy A23 5G; Qualcomm’un mmWave 5G destekli Snapdragon 690 yonga setinden güç alacak. Bu da yüzde 15 daha yüksek CPU ve yüzde 30 daha hızlı GPU performansı anlamına geliyor.

Yazılım tarafında OneUI 4 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemi yer alırken teknik özellikler tarafında minimum 4GB RAM sunulması bekleniyor. 4G destekli model 6GB ve 8GB RAM seçenekleri sahipti bu yüzden iki farklı RAM seçeneği de bekleniyor.

6.6 inçlik Full HD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip LCD ekran ile gelen akıllı telefon ön tarafta 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası, arka tarafta ise 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 5MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 2MP çözünürlüğünde makro ve 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamerası bulunacak.

Samsung Galaxy A23 5G, sahip olduğu tüm bu donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 25W hızında şarj olan 5000 mAh kapasiteli bataryadan karşılıyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler