Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy S23, Daha Yüksek Çözünürlüğe Sahip Ön Kamera ile Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung‘un 2019 yılında piyasaya sürdüğü Galaxy S10 modeli, S9 modelindeki 8MP çözünürlüğündeki özçekim kamerasına kıyasla 2MP yükseltme alarak 10MP çözünürlüğünde özçekim kamerası ile piyasaya sürüldü ve bu 10MP çözünürlüklü ön kamera S21 ve S22 serilerinde Ultra modeller hariç değişmeden kaldı.

Ortaya çıkan yeni bir rapora göre Samsung’un yeni nesil amiral gemilerinde 12MP çözünürlüğe sahip özçekim kameraları sunacağı iddia ediliyor. Hollanda merkezli GalaxyClub, Galaxy S23 ve Galaxy S23 Plus modellerinin 12MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunacağını belirtiyor.

Yine modeller 2MP çözünürlük yükseltmesi alırken kameraların çentik içerisinde mi yoksa ekran altı kamera teknolojisiyle mi geleceği konusunda tartışmalar da var.

Galaxy S23 Ultra daha yüksek çözünürlüklü özçekim kamerasına sahip olabilir!

galaxy s22 serisi
Samsung Galaxy S23, Daha Yüksek Çözünürlüğe Sahip Ön Kamera ile Gelebilir! 2

Bunların haricinde belirsizlik içerisinde olan bir başka spekülasyon ise Galaxy S23 Ultra modelinde ki özçekim kamerasının S22 Ultra’daki 40MP çözünürlükten daha yüksek olacağı. Galaxy S23 serisinin lansmanı için daha çok zaman var, bu nedenle önümüzdeki aylarda akıllı telefon ailesi hakkında daha fazla bilginin internete sızmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler