Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy A23 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, bugün düzenlediği bir etkinlikte Galaxy A23 4G akıllı telefon modelini resmi olarak tanıttı. 4G bağlantı teknolojisi ile gelen akıllı telefon, Gorilla Glass 5 tarafından korunan 6.6 inç boyutunda, 1080×2408 piksel çözünürlüğe ve 60Hz yenileme hızına sahip LCD ekrana sahip.

Samsung Galaxy A23 4G teknik özellikleri

Akıllı telefonun arka tarafında; 50MP çözünürlüğünde f/1.8 diyafram aralığına sahip ana kamera, 5MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 2MP çözünürlüğünde makro ve 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kameradan oluşan dörtlü kamera kümesi yer alıyorken ön tarafta 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor.

Samsung Galaxy A23 4G’nin güç aldığı yonga seti hakkında henüz bir açıklama yapılmadı fakat bazı sızıntılar aynı akıllı telefonun 5G varyantının MediaTek’in Dimensity yonga setinden güç alacağını söylüyor.

OneUI 4.1 Kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştıran Galaxy A23 4G, yapılandırma tarafında 4/6/8GB RAM seçeneği sunarken, 64GB ve 128GB depolama alanı seçeneği sunuyor. Eğer depolama alanı sizin için yeterli değilse akıllı telefon microSD kart desteğine de sahip.

25W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan enerji alan akıllı telefon; Siyah, Beyaz, Mavi ve Şeftali olmak üzere dört farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak. Samsung Galaxy A23 4G’nin ne zaman satışa çıkacağı, hangi fiyat etiketine sahip olacağı ve ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir bilgimiz yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Bende yeni cihaz aldım samsung galaxy a23 aldım ama 128 GB depolama alanı var 4 GB Ram 6 GB Ram değil niye acaba sonradan olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler