Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy A50’nin Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un bu yıl içerisinde tanıtmasını beklediğimiz Galaxy A ailesinin bir üyesi olacak A50 modelinin teknik özellikleri geçtiğimiz günlerde sızmıştı. Bugün ise cihaza ait render görüntüleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A50 Teknik Özellikleri

Samsung’un A ailesinin en iyi modellerinden biri olacak Galaxy A50’nin ekran ekran çözünürlüğü şu anlık bilinmiyor ama render görüntüleriyle beraber İnfinity-U tasarımına ve 6.4 inç boyutuna sahip olacağı görülüyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 25MP+5MP+8MP çözünürlüğünde üçlü kamera kurumuluna sahip akıllı telefon ön tarafında ise 25MP çözünürlüğünde bir adet kamerayı barındırıyor.

Gücünü Exynos 9610 yonga setinden alacak olan akıllı telefon iki farklı RAM ve depolama alanı seçeneğine sahip olacak. İlk model 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip olurken, bir diğer modelde 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip olacak.

Üç farklı renk seçeneğine sahip olacağı konuşulan akıllı telefon 4.000mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapacak.

Samsung’un yeni akıllı telefon modelini 25 -28 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi ile tanıtmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler