Çarşamba, Nisan 24, 2024

Xiaomi Mi 9’un Fiyat Etiketine Dair Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin, Pekin merkezli dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi konumundaki Xiaomi, yeni amiral gemisi Mi 9 modelini önümüzdeki günlerde tanıtmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonun teknik özelliklerine dair bilgileri geçtiğimiz günlerde öğrenmiştik. Bugün ise ortaya çıkan bilgilerle beraber cihazın ne kadar fiyat etiketine sahip olacağına dair yeni bilgiler öğrendik.

Çin İçin Başlangıç Fiyatı 516 Dolar Olacak

Çin’in en önemli sosyal paylaşım sitesi olan Webio’da tanıtılan bir afişle beraber akıllı telefonun fiyatına dair bilgiler ortaya çıktı. Yer alan bilgilere göre Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 9 modelinin Çin için başlangıç fiyatı 3499 yuan yani 516 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Bir diğer önemli bilgi ise serinin bir önceki amiral gemisi Mi 8’in Explorer Edition sürümüne benzer versiyonun yeni amiral gemisine geleceği ve 855 dolar fiyat etiketine sahip olacak olması.

Başlıksız 2 5

Xiaomi Mi 9 Belli Olan Teknik Özellikler

Yeni amiral gemisinin teknik özelliklerine bakıldığında arka tarafında 48MP + 12MP + 3D TOF sensörü bulunacak akıllı telefonun ön tarafında ise 24MP çözünürlüğe sahip selfie kamerası bulunacak. 

Gücünü Qualcomm’un Snadragon 855 yonga setinden alacak cihaz 6GB RAM kapasitesine ve 128GB depolama alanına sahip başlangıç modeli bulunacak ve 10GB RAM vede 256GB dahili depolama alanına sahip premium versiyonlarıda piyasaya çıkacak.

Kutusundan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan akıllı telefon 3500 mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapacak.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi 20 Şubat’ta düzenlenecek olan lansmanla beraber tanıtılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler