Pazar, Ekim 6, 2024

Samsung Galaxy A70e Tasarımı Ortaya Çıktı

Samsung uygun fiyatlı bir model olması beklenen Galaxy A70e akıllı telefonları için yeni bilgiler gelmeye başladı. Bu kez Samsung Galaxy A70e tasarımını gösteren görseller sızdırıldı.

Görsellere baktığımız zaman, yeni seri akıllı telefonların tekrar çentikli ekrana dönüş yapacağını göreceğiz. Su damlası çentik alanına sahip olarak gelecek olan telefonun, parmak izi sensörleri için de önemli bir değişiklik sunduğunu göreceğiz.

Samsung Galaxy A70e orta segment modellere hitap edecek

Samsung, bu sınıfta Galaxy A70s ve Galaxy A70 ana modellerine yer vermişti. Şimdi ise biraz daha uygun fiyatlı bir akıllı telefon modeli olmasını beklediğimiz A70e serisi gelecek. Haliyle telefonun teknik kısımda daha mütevazi bir model olmasını bekliyoruz.

BENZER:  Samsung Yapay Zeka Özelliklerini S22 Serisine Getirmeyi Planlıyor

Henüz teknik özellikler ortaya çıkmış değil ancak tasarımdan da bu net bir şekilde anlaşılabiliyor. Diğer modellere göre daha kalın ve çerçeveli bir telefon söz konusu olacak. Hep ekran kısmından söz ettik ancak arka kapak kısmında da önemli detaylar var.

Telefonların arka kısımda üst üste 3 kamera sunması söz konusu olacak. Son telefonlarda yer alan dikdörtgen kamera alanından farklı olarak uzun ince bir kamera alanı göreceğiz. Yine arka kısımda ortalanmış olan parmak izi sensörlerini de unutmamak gerekiyor.

156.8 mm X 76.45 mm X 9.35 mm ölçülerinde olan yeni modelin ne zaman tanıtılacağı net değil ancak Galaxy A70e modelinin 2020 yılı içerisinde ortaya çıkması bekleniyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler