Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy Book 3 Serisi için Görseller Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Unpacked 2023 etkinliğinde Galaxy Book 3 Ultra modeli tanıtılacak. Daha önce bu laptop için belli başlı özelliklerin sızdırıldığını da gördük. Şimdi ise Ultra olmayan, serinin diğer modelleri için sızıntılar gelmeye başladı.

Sızan bilgiler de 2 ayrı Pro modelinin olduğunu görüyoruz. Biraz daha günlük kullanım odaklı olarak gelecek bu modellerin içerisinde 360 derece dönebilen ekranlı bir laptop serisi de yer alıyor.

Galaxy Book 3, Nasıl Özellikler Sunacak?

Ultra harici seride Pro ve Pro 360 modellerini göreceğiz. Pro, yeni nesil bir günlük kullanım laptop modeli olacak gibi duruyor.

Bu modelde ince çerçevelerle çevrilmiş olan AMOLED ekran sunulacak. 14 inç ve 16 inç ekran boyutu seçeneklerinin olacağı da söylenen Galaxy Book 3 Pro, 3K seviyesine kadar çözünürlük sunabilecek.

16 inç modeli 13 mm, 14 inç modeli ise 11 mm kalınlığa sahip bir kasayla geleceği söylenen Pro, taşınabilirlik konusunda da iddialı bir cihaz olacak.

Galaxy Book 3

Pro olarak isimlendirilmesine karşın, hem 14 inç modellerde hem de 16 inç modellerde harici bir ekran kartı göremeyeceğiz.

Ekran kartı kısmında Intel Iris Xe grafik birimi kullanılacak ve işlemciler için farklı seçenekler olacak. Verimlilik odaklı P serisi işlemcilerden i7-1360P ya da i5-1340P serilerini tercih edebileceğiz. 1 TB SSD depolama birimi ve 16 GB DDR5 RAM ise Pro modellerinin diğer özellikleri olarak gelecek.

Pro 360 Daha Tarz Bir Laptop

Sızıntıda yer alan bir diğer model 360 derece modeli. Adından da anladığınız gibi döner ekran göreceğiz. Çok amaçlı bir kullanım sunacak olan bu modelde, dokunmatik ekran S-Pen desteğine sahip olacak.

Galaxy Book 3

Tek bir ekran boyutu olarak 14 inç ekran sunulacak. Yine AMOLED ekran tercihinin yapıldığı Galaxy Book 3 Pro 360, işlemci kısmında ise 13. nesil Intel Evo i7 serisi ile beslenecek.

Şu an iki model için de verilen bilgiler bunlar. Şubat ayından sonra hem özellikleri hem de yeni Samsung laptop modelleri için fiyat bilgilerini öğreneceğiz. Her iki modeli de ülkemizde görmeyi umut ediyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler