Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy Buds 2 Pro Render Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, yakın zaman içerisinde gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde yeni nesil akıllı saatini tanıtıyor olacak ve analist Evan Blass’a göre şirket bu lansman etkinliğinde aynı zamanda Galaxy Buds2 Pro kablosuz kulaklığını da tanıtıyor olacak.

Evan Blass aynı zamanda Unpacked etkinliğinden önce kablosuz kulaklığının üç boyutlu render videolarını internete sızdırmayı başardı.

Görüntülere baktığımız zaman, tasarımın birinci nesil Buds Pro modeline oldukça benzediğini fark ediyoruz. Gözle görülür farklarından bir tanesi kulaklıkların her birinde tıpkı AirPods kulaklıklarda yer alan panellerden yerleştirilmiş olması.

Spekülasyonlara göre yeni nesil kablosuz kulaklık daha uzun bir pil ömrü sunacak ve Grafit, Bora Moru ve Beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneğinde gelecek. Beklentilere, iddialara ve söylentilere göre Galaxy Buds2 Pro; şirketin gerçekleştireceği bir sonraki Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch5 Pro ile birlikte Ağustos ayında tanıtılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler