Salı, Nisan 23, 2024

Samsung Galaxy Watch 5 Sızdı! İşte Görüntüleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un çok satan akıllı saat serisi için önemli bir sızıntı gerçekleşti. Yeni model olarak gelmesini beklediğimiz Samsung Galaxy Watch 5 modellerinin tasarımı ve bazı teknik özellikleri sızdırıldı.

Sızıntı birebir olarak gerçeği yansıtıyor mu tabii ki bilemiyoruz ama görüntüler gerçekse, tasarım kısmında değişimler var demek oluyor.

Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro Modelleri Yolda

Görüntülerde iki ayrı saate yer verilmiş. Bunlardan birincisi Pro modeli. Serinin en güçlü modeli olması beklenen yeni Pro modelinde, yine tam dairesel tasarım kullanılmış.

Görsellere göre iç bükey bir şekilde ekran kısmı biraz daha çerçevenin içinde yer alacak. Bu da ekranı çarpmalara karşı belli bir seviye koruyacak gibi duruyor. Yanlarda yer alacak tuşlar için herhangi bir değişim yapılmadığını görüyoruz. Yine bir üst bir alt olmak üzere iki tuş var.

Samsung Galaxy Watch 5

Sızdırılan diğer model ise temel model dediğimiz standart Galaxy Watch 5. Satışta olan modeller içerisinde Watch Active serisinin yerini alacağı düşünülen bu modelde ekran kısmında biraz daha dışa doğru çıkış bir tasarım olduğunu görmekteyiz.

Yine tam dairesel tasarım kullanılmış ama ekran dışa doğru çıkık. Butonlar konusunda ise herhangi bir değişim söz konusu değil.

Samsung Galaxy Watch 5

Hem 40 mm hem de 44 mm kasa boyutlarına sahip olacağı da iddia edilen Galaxy Watch 5 modellerinin, en güncel arayüz olan OneUI Watch 4.5 ile gelmesini bekliyoruz. Ayrıca her iki modelde de LTE versiyonlarının olacağı iddiası var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler