Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Buds Pro Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere Güney Koreli şirketin Galaxy Buds Beyond ismini tahmin ettiğimiz bir kulaklık piyasaya süreceğini ve bununla ilgili detayların internete sızdığını size aktarmıştık, Samsung’un yeni nesil gerçek anlamda kablosuz kulaklıklarının ayrıntıları sızdırılmış olsa da, piyasaya çıkacakları adı hala bilmiyorduk.

Şimdi MySmartPrice, Samsung’un yeni kulaklığı RM-190 için Endonezya Telekom Sertifikasyonunu ortaya çıkararak gizemi çözmüş olabilir.

Samsung Galaxy Buds Pro Indonesia Telecom
Samsung Galaxy Buds Pro Geliyor! 2

AirPods Pro misali

İnternete sızan Sertifika detayları, kulaklığın muhtemel olarak AirPods Pro’ya benzeyen Samsung Galaxy Buds Pro olarak adlandırılacağını doğruluyor.

Yeni Samsung Galaxy Buds kulaklıkların eski Buds ve Buds + ile aynı kulak içi tasarıma sahip olacağını daha önce duymuştuk, ancak her zamanki iyileştirilmiş ses kalitesi, geliştirilmiş Ortam modu ve ilk kez Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahip olacak. Kulak içi tasarım nedeniyle bunların Samsung Galaxy Buds Live’dan çok daha iyi performans göstermesi bekleniyor.

Daha önce Samsung Galaxy Buds Pro’nun RM-190 model numarasına sahip olduğunu ve Buds + ile aynı pil kapasitesine sahip olduğunu bildirmiştik (tomurcuklar için 60 mAh, kasa için 472 mAh), bu da ANC gücü nedeniyle bir sorun olabilir. Gereksinimler.

Samsung Galaxy S21 ile piyasaya sürülen yeni Samsung Galaxy Buds Pro’nun 2021 Ocak ayı başlarında gelmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler