Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Galaxy Fold için OneUI 3 Güncellemesi Paylaşıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Note10, Note20, S10, S20 ve S20 FE’den sonra şimdi ise Samsung’un ilk katlanabilir akıllı telefon modeli olan Galaxy Fold, OneUI 3 güncellemesini alıyor. Güncelleme şu anda Fransa, İsviçre, Birleşik Krallık ve Birleşik Arap Emirlikleri dahil olmak üzere belirli ülkelerde mevcuttur. Güncelleme, Galaxy Fold’un hem LTE hem de 5G varyantları için kurulmaya mevcut durumda.

Ancak dediğimiz gibi güncelleştirme yalnızca bazı bölgeler ile sınırılı durumda, OneUI 3 güncellemesinin dünyanın diğer bölgelerinde ne zaman kullanıma sunulacağı net değil, ancak Samsung nihayet güncellemeyi kullanıcılar için yavaş yavaş kullanıma sunmaya başlaması, şirketin güncellemeyi küresel çapta kullanıma sunması çok uzun sürmeyecektir.

Samsung OneUI 3 update 1
Samsung Galaxy Fold için OneUI 3 Güncellemesi Paylaşıldı! 2

OneUI 3.0 güncellemesi, Kişiler, Telefon, Galeri gibi bazı kullanıcı arabirimini ilgilendiren uygulamalarda görsel değişiklikler içeriyor. Bunun dışında güncelleme, ekranı, ek kamera filtrelerini ve daha fazlasını kapatmak için çift dokunma özelliğini de ekliyor. Android Ocak 2021 güvenlik yaması da güncellemede aldığınız bir diğer önemli özelliklerden.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler