Salı, Mart 19, 2024

Samsung Galaxy Sahiplerine YouTube Premium 4 Ay Ücretsiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa bir süre önce YouTube , YouTube Premium ve YouTube Music‘i düzenlemiş olduğu basın lansmanı ile kullanıcılarına yeni üyelik biçimlerini duyurdu. Lansman sonrası kullanıcılar tarafından da beğenilen ve kısa sürede üye sayısını arttıran YouTube , hem üye sayısını hemde etkileşimi arttırmak amaçlı Güney Koreli Teknoloji Devi Samsung ile anlaşma sağladı.

 

WhatsApp Image 2019 08 18 at 00.15.26

Bu anlaşma ile Samsung Galaxy sahipleri , YouTube Premium ve YouTube Music’i hiçbir ücret ödemeden 4 ay boyunca istediği gibi kullanabilecek. Samsung ve YouTube bu kampanyayı 7 Ağustos günü düzenlenen UNPACKED etkinliğinde tanıtılan Galaxy Note 10 Serisi için duyurmuştu.

UNPACKED etkinliğinde bu kampanyanın hangi tarihte başlayacağı ile alakalı herhangi bir bilgi verilmemişti. Samsung ve YouTube sessizliği bozarak kısa bir süre önce kampanyayı başlattı. 

Samsung bu kampanya üzerinde ufak bir değişiklik yaparak  Galaxy S10 Serisi kullanıcılarını da bu kampanya ya dahil etti. Merak edilen kısım ise Samsung’un bir önceki modelleri de bu kampanyadan faydalanabilecek mi ? Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler