Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy M41, devasa bir pil kapasitesi ile gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, A ve M serisi telefonlarında pil kapasitesini oldukça yüksek tutuyordu özellikle M serisinde. Samsung bu sefer çıtayı Galaxy M41 ile daha da artırarak neredeyse tabletlerde bulunan pil kapasitesine erişen bir pil ile karşımıza çıkıyor.

Galaxy M41, 6800 mAh kapasiteye sahip bir pil ile gelecek!

M serisi telefonlar fiyatına göre sunduğu özelliklerle ön plana çıkıyor. Özellikle pil kapasiteleriyle. Galaxy M31 modelinde 6.000 mAh kapasiteye sahip bir pil mevcuttu ve bu model gerçekten güzel satış rakamlarına ulaştı. Şimdi ise pil kapasitesi bir tık daha artırılarak 6800 mAh pil kapasitesine sahip M41 modeli karşımıza çıkıyor.

samsung galaxy m41

Günümüzde yaşadığımız en büyük sorunlardan birisi telefonlarımızın pili. Kimi modelde yetersiz gelen kimi model de ise oldukça tatmin eden pil kapasiteleri mevcut lakin her geçen gün bu sorunlara çözüm getirmek adına farklı donanımları üzerinde barındıran telefon modelleri karşımıza çıkıyor.

Galaxy M41 hakkında pil kapasitesi haricinde herhangi bir donanım bilgisi şu anlık mevcut değil. İlerleyen günlerde telefon hakkında mutlaka çeşitli haberler çıkacaktır çünkü Galaxy M41 sınıfına göre sunduğu pil kapasitesiyle büyük ses getirecektir.

Samsung logo

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler