Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Note 10+ Çalışırken Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un önümüzdeki aylarda tanıtmasını beklediğimiz yeni amiral gemisi cihazı Note 10 Plus, çalışırken görüntülendi. 

Sızıntılarıyla ünlü TechTalk TV, twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile Samsung’un yeni amiral gemisi cihazının tasarımını tamamen ortaya çıkardı. Yapılan paylaşım ile geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan render görüntüleri ile yeni cihazın tamamen uyuştuğu gözüküyor.

Samsung’un bu yıl Galaxy Note serisi altında üç farklı telefonu duyurmasını bekliyoruz. Bunlar standart Note 10, Pro ve 5G destekli bir model olacak. Cihazın ön tarafına bakıldığında tam orta kısımda delikli bir ekran tasarımına sahip bir kamera olduğu görülürken, paylaşılan bir başka fotoda da arka tarafta üçlü kameranın Galaxy Note 10+ modeline eşlik ettiği gözüküyor. 

Samsung Galaxy Note 10 hands on pictures leak confirming design change

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan raporlar sayesinde yeni amiral gemisinin 10 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılacağı konuşuluyordu. Ancak daha sonrasında ortaya çıkan yeni  bilgilere göre de Note 10 serisinin 10 Ağustos tarihinden 3 gün önce yani 7 Ağustos tarihinde tanıtılacağı söylendi. Samsung’un bu yeni cihazının tanıtım tarihi ve teknik özelliklerine dair yeni bilgiler çıktığında sizleri bilgilendireceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler