Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Note 20 ile Birlikte Note 20 Ultra Modeli Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung tarafından yakın zamanda tanıtmasını beklediğimiz ve şirketin amiral gemisi düzeyinde olacak Galaxy Note 20 serisinin üçüncü bir modeli daha olacak ve Galaxy S20 Ultra’yı miras alacak Galaxy Note 20 Ultra isimli üçüncü bir Note 20 ailesi üyesi olacağını bugün itibari ile öğrendik.

Galaxy Note 20 ailesinin en güçlü üyesi olacak olan Galaxy Note 20 Ultra modelini, Bluetooth SIG Sertifikasyon sistesinde ortaya çıktı ve bu nedenden ötürü Note 20 serisinin üç model içereceği doğrulanmış oldu. Bluetooth SIG Sertifikasyon sitesinde bir akıllı telefonun pazarlama adını görmemiz çok sık bir durum değil, bu yüzden bu karşılaştığımız durum açıkça bir istisna.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Bluetooth SIG
Samsung Galaxy Note 20 ile Birlikte Note 20 Ultra Modeli Gelecek 2

Galaxy Note 20 Ultra’nın varlığını onaylamanın yanı sıra, Bluetooth sertifikasyon listesi bizlere Note 20 Ultra modeli hakkında birkaç önemli bilgi daha veriyor. Sertifikasyona göre Note 20 Ultra’nın model numarası SM-N986U olacak ayrıca akıllı telefonun Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip olacağı da iddia edilmekte.

Teknik Özellikleri?

Galaxy Note 20 Ultra’nın henüz temel özelliklerinden bahsedemiyoruz fakat ilerleyen zamanlarda bazı temel teknik özelliklerin sızacağını düşünüyoruz, Galaxy Note 20 Ultra’nın Note 20 familyasındaki en pahalı ve en premium model olacağını söylemek doğru olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler