Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Note 8 Ön Sipariş Rekoru Kırıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘un sevilen serisi Note’un yeni üyesi Note 8 ön sipariş rekoru kırıyor. Öyle ki tek günde alt modeli Note 7’yi geçmeyi başardı.

Geçtiğimiz yılda patlama sorunuyla piyasadan çekilen Note 7‘den sonra bu hatayı telafi edeceğini ve yepyeni bir Note ile geleceğini söyleyen Samsung, sözünü tutarak daha sağlam ve daha şık bir Note ile adından epey söz ettirecek.

Geçen yıl Note 7 için 13 günlük süre zarfında 380.000 adet ön sipariş veren Samsung, Note 8 ile bir günde bu rekoru geçmeyi başardı. 5.000 TL gibi yüksek bir fiyatla piyasaya çıkan Note 8 yüksek özellikleride beraberinde getiriyor.

note 8 3

Fiyatı ilk duyduğumuzda ” Bu fiyata alınmaz. “, ” Bu fiyata çok satmaz. ” demiştik. Ancak Note 8 bu lafın altında kalmayarak rekor bir ön sipariş sayısıyla eski itibarının daha fazlasını kazanmayı başardı. 

Samsung Note 8 ile tek günde 395.000 adet ön sipariş vermeyi başardı. 21 Eylül’de mağaza raflarında yerini alacak olan Note 8 ile hem itibarını hemde ekonomisini yükselten Samsung, mağazalardan da yüksek satış verecek gibi duruyor.

Böylesine yüksek ön sipariş rakamına ulaşan Note 8’in satışları bu şekilde devam ederse bu yıl Samsung için epey kârlı ve başarılı bir yıl olacağı anlamına geliyor. Ön sipariş verenlerin cihazları 15 Eylül‘de kargoya verilecek. Mağazadan satın almak isteyenler ise 21 Eylül tarihini bekleyecek.

note 8 4

Çok çok yakın bir zamanda ezeli rakibi iPhone 8‘de piyasaya sürülecek. Bakalım iPhone 8’in satış sayısı Note 8’i geçebilecekmi ? Tüketici Note 8’i mi daha çok tercih edecek ? Yoksa en az onun kadar başarılı iPhone 8’i mi ? 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler