Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy Note 9’un Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un en bilindik serilerinden birisi olan Note’un yeni üyesi Note 9 geliyor. İşte Galaxy Note 9‘un tanıtım tarihi…

Samsung yeni modeli olan Note 9’u tanıtmak için hazırlanıyor. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz günlerde Note 9’a dair birçok veriyi sunmuştu. Bilindiği üzere oldukça yüksek özelliklerle gelecek olan Note 9, tüm kullanıcıların dikkatlerini çekmeyi başardı.

note 8 4

Note 9, 9 Ağustos’ta Tanıtılacak!

Samsung, yeni modeli Note 9’un tanıtım tarihini 9 Ağustos olarak belirledi. 9 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılacak olan Note 9, birçok yeni özellikle birlikte gelecek. Bu bilgiler şuan tam olarak belli değil ancak lansman tarihine kadar birçok bilgi ulaşacaktır. Şimdi gelin cihazın teknik verilerine göz atalım.

Samsung Galaxy Note 9, 6.4 inçlik devasa bir ekranla birlikte gelecek.  2960×1440 piksel çözünürlüğündeki SUPER AMOLED ekran, cihazın ön kısımdan oldukça şık ve zarif durmasını sağlıyor. Yine ön kısımda 8 megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.7 diyafram açıklığına sahip bir kamera yer alıyor.

note 8 3

Kameradan bahsetmişken arka kısmında 12 megapiksellik çift sensörlü bir kamera taşıyan Note 9, geniş ve zoom lensleride üzerinde taşıyor. Elektriksel anlamda gücünü ise 4.000 mAh’lik devasa bataryasından alıyor. Eee, Note 9’a da bu yakışırdı.

Cihaz içerisinde Snapdragon 845 veya Exynos 9810 yonga seti barındıracak. Bu işlemciyi 6GB Ram ile destekleyecek olan Note 9, depolama anlamında 2 seçenek sunuyor. Bunlar ise 256GB ve 512GB olarak belirlenmiş.

Cihaz hakkında bilinen teknik veriler bu şekilde. Önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi aldıkça sizlerle paylaşacağız.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler