Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Galaxy Note 9’un Tasarımı Belli Oldu! [VİDEO]

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya devi telefon şirketleri son aylarda çok iyi özelliklere sahip telefonlar çıkarmaya başladılar. Bu telefonların çıkmasını merakla bekledik. Geçtiğimi hafta Galaxy Note 9 bu yaz tanıtılacağı hakkında bir haber aldık. Şimdi ise Note 9’un tasarımı ortaya çıktı.

Akıllı telefon piyasası son dönemde birbirleri ile yarış içinde. Son zamanda Xiaomi ve Huawei gibi telefon devi şirketlerin çıkardıkları cihazların hem özellikleri hem tasarımları ile telefon severlerin gözlerini boyamayı başarmıştı. Samsung, Galaxy S9 ve S9 Plus’dan sonra bu yazda Note 9’u çıkaracak. OneLeaks ve 91mobile yayınladığı bir videoda Note 9’un tasarımını gösterdi.

Samsung, geçen sene çıkardığı Note 8’in tasarımını sade tasarlamıştı. Bu sefer Note 9’un tasarımı Note 8’e göre biraz daha sade tasarlanmış gibi duruyor. Samsung, kullanıcılarından gelen istekler üzere parmak izi okuyucusunu, arka kamera modülünden ayırarak altına yerleştirmişe benziyor. Herhangi bir sorun çıkmazsa parmak izi sensörünün yeri değişmeyecek. Videoda gösterilen tasarımın doğruluğu tartışılır fakat tanıtım tarihine kadar tasarımda birkaç değişiklik daha yapılacak. Samsung 9 Ağustos da düzenleyeceği etkinlikle birlikte Note 9’u tanıtacak.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler