Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Note10’un 7 Ağustos Tarihinde Tanıtılması Bekleniyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un Note ailesinin geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan raporlar sayesinde 10 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılacağı konuşuluyordu. Bugün ortaya çıkan yeni  bilgilere göre de Note 10 serisinin 10 Ağustos tarihinden 3 gün önce yani 7 Ağustos tarihinde tanıtılacak.

Samsung’un bu yıl Galaxy Note serisi altında iki telefonu duyurmasını bekliyoruz. Bunlar standart Note 10 ve Pro modeli olacak. Tasarım olarak pek de farklı olmaması beklenen cihazların, Pro versiyonunun arkada ekstra bir kamera ve daha büyük bir ekrana sahip olacağı gelen sızıntılar arasında.

Büyük ihtimalle 3.5 mm jack girişine sahip olmayacak Galaxy Note 10’un lansmanı, Galaxy Note 9 modelinin de tanıtılmış olduğu New York’un Brooklyn ilçesindeki Barclays Center ismindeki kapalı arenada gerçekleşecek.

S2LMM4qcPaFyVQNMCCNLpY 768 80

Henüz Galaxy Note10 ailesinin tanıtılmasına bir buçuk ay uzaktayız, bu nedenle önümüzdeki haftalarda cihaz hakkında daha fazla ayrıntı ve çıkış tarihi hakkında net bir bilgi bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler