Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung Galaxy S10 için Android Mayıs 2021 Güncellemesi Yayımlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi Samsung şimdi Android Mayıs 2021 güvenlik yamasını neredeyse üç yaşındaki Galaxy S10 serisine gönderiyor. Güncelleme, G97xFXXUAFUE3 donanım yazılımı sürümü numarasını taşıyor ve herhangi bir şekilde yeni bir özellik ya da hata düzeltmeleri içermiyor.

Mayıs 2021 güvenlik yaması, Galaxy Fold, Galaxy Z Fold 2, Galaxy S21, S20 dahil olmak üzere Samsung’un bazı birinci sınıf akıllı telefonlarına zaten önceden gönderildi ve şimdi yama Galaxy S10 serisine yayılmasıyla birlikte, daha fazla Galaxy kullanıcısı Android işletim sistemini etkileyen güvenlik açıklarına karşı korunacak.

Bununla birlikte, en son Mayıs yaması şu anda yalnızca Avrupa’daki Galaxy S10 kullanıcılarına sunuluyor, ancak güncellemenin yakın zamanda dünyanın diğer bölgelerindeki S10 kullanıcıları için de kullanıma sunulmasını bekliyoruz. Samsung, Galaxy S10 dışında, Mayıs yamasını orta seviye ve giriş seviyesi akıllı telefonlarına da sunacak, aslında, bazı Galaxy orta sınıfları en son güvenlik yamasına sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler