Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy S22, Yeni Teknolojilere Sahip Olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bazen telefon üreticileri tarafından yeni model telefonlara yapılan yıllık güncellemeler, geçen yıla kıyasla yalnızca küçük artımlı iyileştirmelerle sonuçlanır, ancak güvenilir sızıntı yapan Ice Universe‘e göre, gelecek yıl tanıtılmasını beklediğimiz Samsung Galaxy S22 modelinin yepyeni teknolojilerle büyük bir güncelleme alması muhtemel.

ice universe continuous zoom 1536x547 1
Samsung Galaxy S22, Yeni Teknolojilere Sahip Olacak! 3

Ice Universe‘e göre Samsung Galaxy S22 modeli, sabit yakınlaştırma seviyelerine (2x, 10x) kıyasla sürekli yakınlaştırma özelliğine sahip olacak. Şu anda orta yakınlaştırma seviyelerine ulaşmak için telefonunuz dijital olarak enterpolasyon tekniğini uygulayarak kalite kaybına neden olurken, sürekli yakınlaştırma her zaman pikselin mükemmel olmasını sağlayacak.

Samsung Continuous Zoom Periscope Lens Mechanism
Samsung Galaxy S22, Yeni Teknolojilere Sahip Olacak! 4

Ice Universe ayrıca, cihazın bu yılın sonlarında Samsung Galaxy Z Fold 3’te gösterileceği bildirilen hala yepyeni bir teknoloji olan ekran altı kamera teknolojisini içereceğini bildirdi. Son olarak cihaz, masaüstü benzeri performans sunduğu bildirilen bir kombinasyon olan AMD’nin GPU’su ile geliştirilmiş Samsung’un Exynos işlemcilerinden güç alacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler