Cuma, Nisan 19, 2024

Galaxy S21 FE için Üretim Tarihi Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, Galaxy S21 FE modelini tanıtarak uygun fiyatlı amiral gemileri çıkarma trendini sürdürmek istiyor. Ekran analisti Ross Young‘a göre Samsung, Galaxy S21 FE‘nin üretimine bugünden yaklaşık iki ay sonra Temmuz ayında başlamayı düşünüyor.

Geçtiğimiz ay, Samsung Galaxy S21 FE modelinin 19 Ağustos’ta Samsung tarafından gerçekleştirilecek bir Unpacked etkinliğinde piyasaya çıkacağına dair söylentiler epey fazlaydı. Şimdi, Galaxy S21 FE, Temmuz ayında üretime girdiğinden, S21 FE’nin Ağustos ayında tanıtılacağına dair olan söylentiler baya güç kazandı.

Dahası, ekran analisti bize S21 FE’nin sunulacağı renk seçenekleri hakkında da bazı bilgiler verdi. Young’a göre Galaxy S21 FE modeli, Gri, Açık Yeşil, Açık Mor, Beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile birlikte sunulacak. Ve bunlar, görüntü analistinin Twitter’da ortaya çıkardığı hemen hemen her şey.

Teknik özellikleri neler olacak?

samsung galaxy s21 FE scaled 1
Galaxy S21 FE için Üretim Tarihi Sızdırıldı! 2

Ancak bu, akıllı telefonun özellikleri hakkında hiçbir şey bilmediğimiz anlamına gelmiyor. Önceki söylentilere göre Galaxy S21 FE modeli, yaklaşık 6,4 inç düz ekrana sahip olacak ve 155,7 x 74,5 x 7,9 mm (arka kamera çıkıntısı ile 9,3 mm) boyutlarında olacak. Akıllı telefonun 128GB ve 256GB dahili depolama alanı seçenekleri ile birleştirilmiş bir Exynos 2100 veya Snapdragon 888 yonga seti ile güçlendirilmesi bekleniyor. Akıllı telefonun tabi ki 5G bağlantı teknolojisini sunması bekleniyor.

Diğer özellikler arasında 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası, ekran içi parmak izi okuyucusu, toz ve suya karşı koruma için IP68 derecesinde sertifika, GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC, USB Type-C bağlantı noktası ve ters kablosuz şarj özelliklerinin de bulunması bekleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler