Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 2, Mayıs 2021 Güvenlik Güncelleştirmesi Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Android Mayıs 2021 güvenlik yamalarını Galaxy S21, S20 serisi için kullanıma sunduktan sonra, en son aygıt yazılımı güncellemesi ile birinci sınıf katlanabilir akıllı telefonlarından biri olan Galaxy Z Fold 2 modeli için Mayıs 2021 Güvenlik güncellemesini kullanıma sunuyor.

Donanım yazılımı güncellemesi F916BXXU1DUDA sürüm numarasını taşıyor ve 493MB’nin biraz üzerinde dosya boyutuna sahip oluyor. Mayıs güvenlik yamasının yanı sıra, aygıt yazılımı güncellemesi, Hızlı Paylaşım, performans iyileştirmeleri, genel hata düzeltmeleri ve daha fazlasını kullanarak Galaxy cihazları arasında dosya paylaşımına iyileştirmeler ekliyor. Eğer Galaxy Z Fold 2 kullanıcısı iseniz ilgili güncellemeyi WiFi bağlantısı üzerinden indirmelisiniz.

galaxy z fold 2
Samsung Galaxy Z Fold 2, Mayıs 2021 Güvenlik Güncelleştirmesi Aldı! 2

Şu anda güncelleme Avrupa bölgesindeki Galaxy Z Fold 2 kullanıcıları için kullanıma mevcut, ancak çok yakında dünyanın diğer bölgelerindeki kullanıcılar için de kullanıma sunulmasını bekliyoruz. Bu arada, Avrupa’da yaşıyorsanız ve güncellemeyi henüz almadıysanız, Ayarlar > Yazılım güncelleme menüsüne giderek manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler