Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S10, Wi-Fi Teknolojisiyle Ödül Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un bu yılın başında çıkarmış olduğu Galaxy S10 ailesi yeni bir ödül daha aldı. Cep telefonu pazarında performansı ve tasarımı konusunda kendinden çok bahsettiren Galaxy S10 ailesi bağlantı özellikleri ile bu ödüle layık görüldü.

DSC9515 1

Wireless Broadband Alliance tarafından yapılan araştırma sonucu Samsung Galaxy S10 ‘En İyi Wi-Fi İnovasyonu Ödülü‘ne layık görüldü. Neden Galaxy S10 ailesi bu ödülü aldı ? Öyle ki Samsung, Galaxy S10 serisinde kullanmış olduğu Wi-Fi 6 ve ağ üzerindeki yapılan güvenlik değişikliklerini bildirme teknolojisi ile bu ödüle layık görüldü.

Bağlantı üzerinde yapılan değişiklerde şüpheli işlemleri tanımlayıp kullanıcıyı bu konuda uyarması büyük bir yenilik olarak dikkatleri çekiyor. Galaxy S10 serisinin Wi-Fi 6 desteği ile bir önceki nesile göre %20 daha hızlı aktarım işlemini yapması ve bu işlemi yaparken şarj konusunda daha tasarruflu olması bu ödüle layık görülmesindeki en büyük etken.

Ülkemizde şu anlık Wi-Fi 6 pek yaygın olmasa da önümüzdeki bir yıl içerisinde bu teknolojinin Türkiye‘de de kullanılması bekleniliyor. 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler