Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S20 Plus, Tamir Edilebilirlik Konusunda 3 Puan Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, geçtiğimiz ay düzenlediği Unpacked isimli etkinliğinde Galaxy S20 serisini piyasaya sürdü ve tüm yeni Galaxy telefonlar halkın iyi, kötü ve kararsız bütün tepkilerini aldı. Geçtiğimiz hafta ise iFixit, telefonun ne kadar iyi yapıldığını ve gerekirse telefonu onarmanın kolay olup olmadığını görmek için Galaxy S20 Ultra’yı masanın üstüne yatırdı.

Maalesef ki Samsung beyciğimize üzücü haberimiz var, Galaxy S20 Ultra cihazı iFixit’in düzeltilebilirlik ölçeğinde 3 puan alabildi. Bugün, iFixit Samsung Galaxy S20 Plus üzerinde ellerini tuttu ve sonuçlar farklı değildi. Samsung Galaxy S20 Plus ayrıca iFixit ölçeğinde 10 üzerinden 3 puan aldı ve pahalı karşılığıyla aynı sorunlara sahipti. iFixit, Galaxy S20 Plus’a böyle düşük bir puan vermek için aşağıdaki nedenleri belirtti:

  • Bağlantı elemanları, tüm aynı Phillips vidalar, sadece bir sürücü gerektirir ve karıştırılamaz, onarımı basitleştirir.
  • Birçok bileşen modüler ve bağımsız olarak değiştirilebilir, ancak eksik kulaklık girişi USB-C bağlantı noktası için çift görev ve aşınma anlamına gelir.
  • Her onarım, kırılgan cam arka kapağın özenle yapıştırılmasıyla başlar.
  • Yapıştırılmış pili değiştirmek, özellikle etrafta çalışmak için kart ara bağlantı kabloları ile her zamankinden daha zor.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler