Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S21, Amerika’da Ön Siparişe Açıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eğer ki internette dolaşan söylentilere inanacak olursak, Samsung yeni nesil akıllı cep telefonu Galaxy S21 serisini 14 Ocak’taki Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Bu etkinliğe çok kısa bir süre kala Samsung, resmi web sitesinde ön sipariş için rezervasyon satmaya başladı.

XDA Developers ekibi tarafından fark edildiği gibi, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüketiciler artık Samsung Shop uygulamasından ön sipariş bildirimi için kaydolabilir. Uygulamadaki “Şimdi Ayırtın” düğmesine dokunduğunuzda, bir ön sipariş kayıt sayfasına yönlendirileceksiniz. Ön sipariş bildirimine kaydolanlarınız, yeni Galaxy S21 serisi telefonunuz için aksesuarlar satın almak için kullanabileceğiniz 60 ABD doları tutarında anında kredi sahibi olacak.

Alman teknoloji sitesi WinFuture.de’den son zamanlarda yapılan bir sızıntıya göre, çoğu pazarda Galaxy S21 serisi telefonların üçü de bir Exynos 2100 yonga seti tarafından desteklenecek. Ancak ABD ve Çin’de, telefonların içerisinde Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemcisi olacak. Standart Galaxy S21 serisi, FHD + çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,2 inçlik Infinity-O ekrana sahip olacak, Galaxy S21 Plus ise 6,7 inç daha büyük ekrana sahip olacak. Samsung Galaxy S21 Ultra, QHD + ekranla gelen tek Galaxy S21 serisi telefon olacak. Samsung’un 2020’nin en iyi Android telefonlarından birinin halefi de S Pen desteğine sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler