Cumartesi, Temmuz 27, 2024

eBay’de 6 Bin Dolara OnePlus 9 Prototipi Satıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gelecekteki habersiz bir akıllı telefonun prototipini test ediyorsanız, onu İnternete sızdırmak iyi bir fikir değildir. Eğer internete sızdırırsanız, bunu 3.000 $ ‘a satmayı teklif eden bir eBay listelemesi şeklinde yapmak iyi bir fikir değildir. Eğer onu internete sızdırırsanız ve 3.000 $ ‘a satmayı teklif ederseniz, bu listeye telefonun benzersiz kimlik numarasını gösteren fotoğraflar eklemek ve işvereniniz tarafından izlenmesine izin vermek iyi bir fikir değildir.

Son günlerde OnePlus 9 biriminin başına gelen tam olarak bu, teoride vicdansız alıcılara halefi 2020’nin en iyi Android telefonlarından birine satın alma şansı veriyor – her ne kadar nihai perakende fiyatında büyük bir artış olsa da. EBay listesinin kendisi o zamandan beri çekildi, ancak herkesin görmesi için arşivde kalıyor – ekranın altındaki, cihazı benzersiz bir şekilde tanımlayan bu çok önemli kod da dahil.

OnePlus 9 Pro 4 scaled 1
eBay'de 6 Bin Dolara OnePlus 9 Prototipi Satıldı! 3

Her zaman prototip ve ön sürüm cihazlarında ekranda görüntülenen bunun gibi kodlar, telefon üreticilerinin bu gibi fotoğrafları bireysel çalışana geri izleyerek sızıntıları engellemeye çalıştıkları birçok yoldan biridir. Muhtemelen bu ön üretim OnePlus 9’u satmaya çalışan kişi ya bunun farkında değildi ya da söz konusu birim nihai eBay satıcısı tarafından çalınmış olabilir.

Liste, XDA’dan Mishaal Rahman ve @Deadman_Android tarafından Twitter’da görüldü. Rahman, kısa süre önce diğer çevrimiçi sızıntılarda ortaya çıkan ve arka panelde normal OnePlus logosu yerine geçici markalama gösteren aynı fiziksel birim olabileceğini tahmin ediyor.

one plus 9 ebay listing 1
eBay'de 6 Bin Dolara OnePlus 9 Prototipi Satıldı! 4

Durum ne olursa olsun, bu son karşılaştığımız olay, önceki OnePlus 9 sızıntılarında gösterilen birkaç ayrıntıyı doğruluyor; bronz renkli bir arka panel ve iki büyük lens, LED flaş ve üçüncü bir küçük lens içeren iPhone tarzı kamera modülü dahil.

Ayarlar uygulamasının resimleri, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı dahil olmak üzere birçok yer tutucu bilgisi gösterir – bu nedenle, bunun yasal bilgi olup olmadığı açık değildir. Diğer bilgiler, OxygenOS 11’in erken bir sürümü ve LE2117 model numarası da dahil olmak üzere, bir OnePlus prototipinden görmeyi beklediğimiz şeyle eşleşiyor. T-Mobile’ın 5G logosu durum çubuğunda görüntüleniyor – ve eBay listesi ABD’den gönderildiğini söylüyor – bunun bir T-Mobile OnePlus 9 varyantı olabileceğini gösteriyor.

OnePlus 9’un Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemcisine, düz delik delme ekranına, 30W kablosuz şarj ve 65W hızlı şarj özelliğine sahip olduğu söyleniyor. (Sırasıyla OnePlus 8 Pro ve OnePlus 8T’den Warp Charge’ın en iyilerini getiriyor.)

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler