Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S21 FE Videosu Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un, tıpkı geçen sene yaptığı gibi bu sene de amiral gemisi akıllı telefon modelinin orta segment versiyonu Samsung Galaxy S21 FE’yi piyasaya süreceğini biliyoruz, her ne kadar da cihazın ne zaman piyasaya çıkacağını bilmesek de bu, sızıntıların akmasını engellemiyor.

Bugün ise güvenilir bilgi sızıntısı Evan Blass tarafından, yakında çıkacak olan akıllı cep telefonu için çeşitli renklerde üç boyutlu (3D) renderlar yayınladı.

Daha önceki söylentiler ve sızıntılara dayanarak, cihazın Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga seti tarafından güç alacağını ve 6 GB veya 8 GB RAM bellek içeriğini biliyoruz, 128 GB ve 256 GB depolama alanı ile geleceği de bu bilgiler arasında. 4G LTE bağlantı noktaları, 5G, Bluetooth 5.0 ve NFC desteği de cihazda yer alacak. Ayrıca 6.4 inç AMOLED ekran ile birlikte 32 MP delikli özçeklim kamerasına sahip olması bekleniyor. Bildirildiğine göre, bir ekran içi parmak izi okuyucusu sunacak ve IP68 sertifika derecesine sahip olacak cihazın boyutları ise 155.7×74.5×7.9mm olacak.

Akıllı telefonun içerisinde, 45.000 mAh batarya bulunacak ve bu pil şarj konusunda EP-TA800(25W) ve EP-TA845 (45W) olmak üzere iki farklı hızlı şarj cihazını destekleyecek. Ne yazık ki, kutu içeriğinde herhangi bir adaptör bulunmayacak.

Samsung Galaxy S21 FE’nin Siyah, Beyaz, Mor ve Yeşil renk seçeneklerinde piyasaya sürülmesini bekliyoruz, ancak bunun ne zaman olacağı hala bilinmeyenler arasında ve Samsung’un bu telefonu önümüzdeki 21 Ağustos’ta yaklaşan Unpacked etkinliğinde piyasaya sürmeyeceğini öne süren bir takım söylentilerde var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler