Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy S21+ Hakkında Bilgiler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

İkilinin nasıl görüneceğine ayrıntılı bir bakış sağlayan Galaxy S21 ve S21 Ultra’nın renderlarını daha önce görmüştük. Ve şimdi, Coverpigtou sayesinde, S21 + akıllı telefonun CAD görüntüleri de internette ortaya çıktı ve akıllı telefonu her açıdan sergiledi.

Galaxy S21 + ‘nın 161.55 x 75.6 x 7.86mm boyutlarında olduğu söyleniyor, bu da S21’den biraz daha büyük olduğu ve selefi olan S20 + ile oldukça yakın olduğu anlamına geliyor. Akıllı telefonun tasarımı S21 ve S21 Ultra’dan farklı olmadığından Samsung, aynı tasarımı amiral gemisi bir akıllı telefon serisinde kullanma geleneğini sürdürüyor. Bununla birlikte, S21 + tasarımı, “Ultra” modeline göre bazı küçük değişiklikler içerecek – “Plus” modelinde kullanılan ekran biraz kavisli, S21 Ultra’nın ekranı ise daha kavisli olacak.

Daha önceki söylentilere göre S21 serisinde her yandaki bezellerin boyutları aynı olacak. S21’in arka tarafında üç kamera ve bir delikli kamera kesimi olacak bir yuva olan bir özçekim kamerası olacak. S21 Ultra, 108MP birincil arka kamera, 40MP öne bakan kamera ve 5.000mAh pil sunacak. Samsung Galaxy S21 serisi, Snapdragon 875 tarafından güç alacak ve OneUI 3.0 arayüzünü kullanacak.

Samsung’un S21 serisini Ocak veya Şubat ayında piyasaya sürmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler