Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S21 Parçalarına Ayırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her yıl gerçekleştirilen bir gelenekte, bir akıllı telefonun piyasaya sürülmesinin hemen ardından kapsamlı sökme videolarının gelmesine alışkınız ve bugün YouTube kanalı PBKReviews, Samsung Galaxy S21 telefonunun içini açarak bu konuda 2021 yılının ilki olmayı başardı. Bu yıl ekip normal Samsung Galaxy S21’i parçaladı ve genellikle rapor edecekleri iyi şeyler var.

Geride bıraktığımız Cuma günü, Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, yılın ilk Unpacked etkinliğini gerçekleştirerek yeni teknolojik ürünlerinin yanı sıra Samsung Galaxy S21 olarak adlandırdığı yeni cep telefonu ailesini bizlere tanıtmıştı. Şimdi ise bu telefon derinlemesine incelenmek üzere parçalara ayrılıyor.

8 dakika süreye sahip videolarına bakarak, cihazın bileşenlerine erişmek oldukça kolay ve ekip, işlemcinin soğutmasını iyileştirmek için hoparlörde ve bir 3D grafit katmanının kullanımında iyileştirmeler tespit etti. Ayrıca, alan kullanımını iyileştirmek için çok katmanlı bir devre kartının kullanıldığını buldular.

Sonunda cihaza 7.5 / 10 onarılabilirlik puanı verdiler, bu da genel onarımların oldukça basit olması gerektiği anlamına geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler