Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Galaxy S22 FE Modeli Gelmeyebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticilerinden Samsung, Galaxy S20 FE modeli ile birlikte daha uygun fiyat etiketine sahip olan fakat amiral gemisi segmentine yakın özellikler sunan bir Fan Edition (FE) serisini başlatmıştı. Şu zamana kadar Galaxy S21 FE modeli de tanıtıldı fakat söylentilere göre Galaxy S22 FE modelinin gelmeyeceği belirtiliyor.

Birden fazla kaynak tarafından doğrulanan fakat resmi olmayan bu bilgi dahilinde şirketin yalnızca iki sene içerisinde Fan Edition (FE) serisini kapatması bekleniliyor.

samsung galaxy s22 fe konsept
Samsung Galaxy S22 FE Modeli Gelmeyebilir! 2

Samsung, S21 serisinin piyasaya sürülmesinden yaklaşık bir yıl sonra Galaxy S21 FE’yi piyasaya sürmekte sorunlar yaşamıştı. O zamanlar ortaya çıkan söylentiler bu gecikmenin devam etmekte olan küresel çip krizinden kaynaklandığı iddia ediyordu. Akabinde S21 FE modelinin üzerindeki tüm ilgiler S21 FE’den yaklaşık birkaç hafta sonra tanıtılan S22 serisine yönelmişti.

Görünen o ki şirket ilgi ve odaklara bakarak Galaxy FE serisini rafa kaldırmaya hazırlanıyor. Bunların tamamen spekülasyonlardan ibaret olduğunun altını çizmemizde fayda. Yakın zamanda resmi bir açıklama yapıldığı zaman sizlere aktarıyor olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler