Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy S23 Geekbench Test Sonuçları Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şubat ayında tanıtıma çıkması beklenen Samsung Galaxy S23 serisi için Geekbench sonuçları ortaya çıktı.

Tabii ki şu an ortaya çıkan sonuçlara resmi sonuçlar demek mümkün değil ama ciddi bir sızıntı ile karşı karşıyayız. Ayrıca sızıntıyı doğru kabul edecek olursak, çok iddialı bir akıllı telefon beklediğimizi söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S23 Geekbench Sonuçları Nasıl?

Yeni akıllı telefon için ortaya çıkan Geekbench sonuçlarını değerlendirdiğimiz zaman, telefonun 578 tek çekirdek puanı ve 2118 çoklu çekirdek puanı aldığını görüyoruz.

Bu skorlar gerçekse, telefon en güçlü modellerden biri olacak. Zaten seride Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinin de özel bir versiyonunun kullanılması bekleniyor. Standart haliyle bile mobil seriler için güçlü bir işlemciden söz ediyoruz.

Kaçırmayın: Galaxy S23 Fiyat Listesi Ortaya Çıktı 

Özel versiyon adı altında tam olarak nasıl bir özelleştirme yapıldı bilemiyorum ama seriden beklentilerimiz yüksek. Geekbench sızıntılarından sonra da beklentilerimiz biraz daha yükseldi.

Samsung Galaxy S23 Geekbench

Bu arada işlemci dışında da sızan bazı özellikler var. Sızıntılara göre Samsung Galaxy S23 modelinde 6.1 inçlik AMOLED bir ekran kullanılacak. Full HD+ çözünürlükte olacak ekran 120 Hz yenileme hızına da yer verecek.

8 GB RAM miktarının da standart olması beklenen akıllı telefonun 50 MP değerinde de ana kamera sunması bekleniyor. Ultra modelinde nasıl farklar olur bunu Şubat ayında göreceğiz. Kamera kurulumu konusunda Ultra modeli farkını gösterebilir. Daha iddialı bir ana kamera ile geleceğini düşünüyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler