Pazar, Eylül 8, 2024

Samsung Galaxy S23 Pil Kapasitesi Ortaya Çıktı

Paylaş

Android cephesinde en çok satan serilerden biri olan Samsung Galaxy S serisi, Şubat ayında yeni üyeleri ile güncellenecek. Sırada Samsung Galaxy S23 serisi var.

iPhone 14 için cevap niteliğinde olacağı düşünülen yeni amiral gemisi için beklenti yüksek. İki gün kadar önce telefonun Ultra ve Plus modellerinin görsellerini değerlendirmiş ve beklentimizin arttığını söylemiştik. Şimdi de serinin pil kapasiteleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S23 Pil Kapasitesi Nasıl Olacak?

Ice Universe tarafından yapılan sızıntı, 3 model için de pil kapasitesini ortaya çıkardı. Sanıldığının aksine telefonların pil kapasitesi çok yüksek değil gibi gözüküyor. Önce bir söz konusu kapasitelere bakalım.

  • S23 Temel model: 3.900 mAh değerinde batarya ve 25W hızlı şarj
  • S23 Plus modeli: 4.700 mAh değerinde batarya ve 45W hızlı şarj
  • S23 Ultra modeli: 5.000 mAh değerinde batarya ve 45W hızlı şarj
BENZER:  iPhone 15 Pro Max vs Xiaomi 14 Pro Batarya Testinde Karşı Karşıya

Samsung Galaxy S23

Listeye baktığımız zaman, özellikle temel model için çok yüksek bir pil kapasitesi sunulmadığını anlıyoruz. Fakat şu var ki artık pil kapasiteleri konusunda çok yüksek değerler görmek yerine, verimliliğe odaklanan telefonlar görüyoruz.

Xiaomi 12 modeli tanıtıldığı sırada bu konu dikkatimi çekmişti. Markanın CEO’su, en yüksek kapasite değil de en uzun dayanma süresine odaklandıklarını söylemişti. Muhtemelen genel olarak sektörde böyle bir eğilim başladı. Özellikle amiral gemisi akıllı telefonlarda.

Amaç en büyük pil kapasitesini sunmak değil de en iyi verimlilikle en iyi pil dayanma süresini sunmak gibi gözüküyor. Şubat ayındaki tanıtımdan sonra Samsung’un da bu konuda yöneliminin ne olduğunu göreceğiz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler