Cuma, Ekim 18, 2024

Samsung Galaxy S23 Plus ve S23 Ultra Basın Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S23 Plus ve S23 Ultra, tanıtımının Şubat ayının hemen başında yapılmasını bekliyoruz. Tanıtımın ertelendiği haberleri gündeme gelmiş olsa da sektör otoritelerine göre ayın hemen başında yeni akıllı telefon serisi duyurulacak.

Bu bilgiyi doğrulayacak sızıntılar  da gelmeye başladı. Hatta bugün en net sızıntı geldi ve telefonların görselleri gözüktü. Basın görsellerinin ortaya çıktığı telefonlar, sızıntıları doğrulayacak bir tasarımla beraber gelecek gibi duruyor.

Samsung Galaxy S23 Plus ve S23 Ultra Tasarımı Nasıl Olacak?

Görsellerde temel model yok. Muhtemelen temel model, Plus serisi ile benzer bir tasarım sunacak. Plus serisinin tasarımına baktığımız zaman ise düz çerçevelerin yer alacağı bir telefonun geleceğini anlıyoruz.

Arka bölümde dışarı doğru çıkık kameralar dikkat çekecek. Ön kısımda yine ekran üzerinde minik bir kamera deliği bizi karşılayacak.

BENZER:  Huawei Mate 60 Pro+ Rekor Tazeledi! İşte Kamera Lideri

Samsung Galaxy S23 Ultra modelinde ise daha farklı bir tasarım kullanılacağı gözüküyor. Bu seri kavisli tasarım yapısını devam ettirecek. Yanlardan kavisli olacak olan akıllı telefon, neredeyse tamamen çerçevesiz bir tasarım benimsemiş olacak.

Samsung Galaxy S23 Plus ve S23 Ultra

Bu seride de arka kısımda üst üst sıralı 3 kamera bulunacak. Bunların hemen yanında iki adet daha sensör gözüküyor. Ultra modelinin tasarımı biraz daha tanıdık gibi geliyor.

Galaxy S23 Plus ve S23 Ultra modelleri için ortaya çıkan son görseller bu şekilde. Tasarımların doğrulanacağı tanıtım, dediğimiz gibi Şubat ayında yapılmış olacak. Artık iPhone rakibi ne kadar iddialı olacak göreceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler