Çarşamba, Ekim 23, 2024

Samsung Galaxy S23 Ultra Özellikleri Ortaya Çıktı

Söz konusu amiral gemisi bir akıllı telefon olunca, sızıntı olmadan olmaz. Samsung Galaxy S23 Ultra bunlardan biri. Telefonun tanıtılmasına biraz daha zaman olduğunu biliyoruz ama sızıntılara engel olmak mümkün değil.

Son sızıntı, daha önce isabetli tahminleriyle bilinen Ice Universe hesabından geldi. Telefonun teknik verileri için artık daha fazla bilgimiz var diyebiliriz.

Samsung Galaxy S23 Ultra Özelliklerinde Neler Bekleniyor?

Yeni amiral gemisi serisinin en iddialı akıllı telefonu olarak Ultra modelinin, son nesil amiral gemisi işlemci ile beraber gelmesi bekleniyor. Zaten bu sürpriz bir durum değil.

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinin kullanılacağı söylenen telefonda ekran kısmında da 6.8 inç ekran olacağı belirtiliyor.

Bu demek oluyor ki ekran konusunda çok bir değişim beklemiyoruz. Çözünürlük 3088 X 1440 piksel gibi yüksek bir değer olacak ama mevcut modellerde de benzer değerler var.

BENZER:  Honor, Göz Takibi Sağlayan Yeni Yapay Zeka Teknolojisini Tanıttı

Yeni akıllı telefonun en çok konuşulan kısmı ise kamerası olacak. Öyle ki bu modelde 200 MP ISOCELL HP2 ana kamerasına yer verileceği düşüncesi var.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Belki de Samsung Galaxy S23 Ultra serisinin kullanıcıları kendisine çeken ana noktası kameraları olacak diyebiliriz. Ana kamera için büyük bir değişimin sinyali var ama diğer kamera kurulumları için bir değişim beklenmiyor.

5000 mAh değerinde bataryasının olacağı ve OneUI 5.1 arayüzünü kullanacağı gibi detayları da olan telefonun, yine geleneksel Samsung etkinliğinde duyurulduğunu göreceğiz. Yani önümüzdeki yıla kadar beklemek gerekecek.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler