Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy S7’de “kamera kendi kendine kırılıyor” sorunu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung ekibi başarılı amiral gemisi olan Galaxy S7 için büyük bir sorun ile karşı karıya. Şimdi de kullanıcılardan gelen bildirimlere göre telefon düşmediği veya herhangi bir darbe almadığı halde arka kameranın kendiliğinden çatladığı söyleniyor.

İnternet üzerinde bir süredir neredeyse aynı sorulardan konular açılıyor. Galaxy S7 kullanıcıları hiçbir şekilde düşme veya darbe almadığı halde telefonun kamerasının parçalandığını ve kullanılamaz hale geldiğini dile getirdi. Zira kamera parçalandığında tekrardan servise gönderip 70 dolar gibi ciddi rakamlar temin ediliyor. Bu da kullanıcıları gerçekten sinirlendirmeye yetecek bir neden oluyor.

samsung s7 kamera
Samsung şuan için kamera tarafında bir açıklama yapmadı. Ancak fiziksel baskı sonucunda böyle bir şeyin olabileceği teknik servis tarafından söyleniyor. Bazı kullanıcılar ise Galaxy S7‘nin üretimi esnasında fiziksel olarak zorlanarak montajlandığını savunuyor. Hal böyle olunca kullanıcılar kendisinden kaynaklanmadığını belirttiği hatayı kabul etmiyor ve ödeme yapmak istemiyor.

Henüz hangi sebepten dolayı kameraların kırıldığı tespit edilebilmiş değil. Ancak konu ile ilgili araştırmalar inceden devam ediyor. Net bir bilgi toplanacak olursa, Samsung bu konuda da sıkıntıya düşebilir.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler