Cuma, Nisan 26, 2024

Çinli Gionee lüks segmentteki M2017 model akıllı telefonunu duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon sektörü artık zıvanadan çıktığı gibi, yeni sektöre giriş yapan firmalar ürettikleri cihazlarla şaşırtmaya devam ediyor. Çinli Gionee yeni akıllı telefonu olan M2017 ile piyasanın altını üstüne getirmeye hazırlanıyor. 7000 mAh bataryası bulunan Gionee M2017 tasarımı ile de büyülüyor.

Uzun süreli akıllı telefon kullanımları günümüz cihazlarında pek mümkün olamıyor ne yazık ki. Mükemmel teknik özelliklere sahip akıllı telefonlar ne yazı ki düşük bataryaları ile kullanıcılara maksimum 1 günlük kullanım sunabiliyorlar. Ancak Çinli geliştirici olan Gionee yeni ürettiği lüks segmentteki akıllı telefonu ile uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.

Yüksek kapasiteli bataryaya sahip olan cihazlarda ya tasarım kötü oluyor, ya da teknik özellikler. Fakat Çinli üreticinin geliştirdiği Gionee M2017 modeli tüm bu soru işaretlerinin üzerine çizgi çekiyor. Cihazda 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı yer aldığı gibi, 12 megapiksel değerinde çift arka kameraya sahip. Aynı zamanda iki kat optik yakınlaştırma yapabilen cihaz, çift kavisli QHD AMOLED ekran ile satışa sunulacak.

gionee m2017 akilli telefon 003
Cihazın ön tarafında 8 megapiksellik kamera bulunduğu gibi, parmak izi okuyucusu da unutulmamış. Ancak cihazın tek eksiği işlemci tarafında. Şuanda Snapdragon 653 yer alıyor. Ancak böylesine canavarlaşacak modelde minimum 821 olması gerektiğini düşünüyoruz. Bataryası ise tam 7000 mAh değerinde. Bu batarya ile birlikte 32 saat konuşma süresi ve 26 saat kesintisiz video çekebilme özelliği bulunuyor. Aktif kullanım süresi ise 2 gün olarak belirlenmiş.

Gionee M2017 akıllı telefonun 128 GB’lık modeli 1000 dolardan satılacakken, 256 GB’lık modeli ise 2446 dolardan satışa sunulacak. Cihaz 6 Ocak tarihinde Çinde satışta olacak. Sonrasında ise dünya geneline dağıtılması bekleniyor.

gionee m2017 akilli telefon
Teknik detaylar

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler