Salı, Nisan 23, 2024

Samsung Galaxy S9, Android Pie İle Çalışırken Görüntülendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un 2018 amiral gemisi modeli S9‘un içerisine ilk defa Android Pie yüklendi ve çalışırken görüntülendi.

Android Pie’ın çıkması ile birlikte teknoloji devleri son teknoloji cihazlarında yeni işletim sistemini uyarlamaya çalışıyor. İlk olarak OnePlus 6‘ya gelen Android 9.0 Pie güncellemesi oldukça konuşulur olmuştu.

Bugün ise Samsung‘un en çok konuşulan modellerinden birisi olan S9’a Android’in son sürümü Pie yüklendi ve çalışırken görüntülendi. Galaxy S9 bu videoda tüm cihazlardan ayrı olarak Samsung’un yeni arayüzü olan Samsung Experience 10 arayüzünü içerisinde bulunduruyor. Yani bu video ile hem Experience 10 arayüzü hemde Android Pie birlikte çalışıyor.

Hemen alttaki videoyu izlediğinizde Android Pie‘ın çok sade ve kullanışlı olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca S9 üzerinde oldukça sorunsuz çalışıyor. Tüm uygulamalara gelen güncelleştirmeler ve özelleştirmeler kullanıcılara tüm kolaylıkları sunmuş gibi duruyor.

Bize göre Samsung S9 yeni arayüzü ve yeni işletim sistemi ile birlite oldukça hayatı kolaylaştıran ve insana kendini özel hissettiren bir telefona dönüşmüş. Sizce Android Pie tüm cihazlarda sorunsuz çalışacak mı? Sizin cihazınız Android Pie’ı destekliyor mu? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler