Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Watch 4 Classic Modeli Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Active modelleri Samsung’un WearOS tarafından desteklenen ilk iki akıllı saati olacağını zaten biliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda, lansmanlarına yaklaşmakta olduğumuz Galaxy Watch 4 ve Samsung Galaxy Watch 4 Active’in resmi görselleri çevrimiçi olarak sızdırılmıştı.

Bugün ise, Güney Kore merkezli şirket Samsung’un yaklaşan yeni akıllı saat serisinden Galaxy Watch 4 Classic modeli sızdırıldı. Galaxy Watch 4 Classic, bir akıllı saatte gördüğümüz klasik boyutlandırmadan farklı olarak üç farklı boyutta satışa sunulacak: 42 mm, 44 mm ve 46 mm. Ayrıca, kullanıcı arayüzü ile kolayca etkileşime girmenizi sağlayacak eski modellerdeki gibi döner bir çerçeveye sahip olacak. Bu Klasik sürüm akıllı saat, While, Siyah ve Gri renkler olmak üzere üç farklı renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

Samsung Galaxy Watch4 Classic Black
Samsung Galaxy Watch 4 Classic Modeli Sızdırıldı! 2

Samsung Galaxy Watch 4 Classic modelinin ekranı, Gorilla Glass DX/DX+ ile korunuyor olacak ve buna baktığımız zaman ise özellikle önceki nesil Samsung akıllı saatlerinden daha dayanıklı olacağı görünüyor. Ayrıca akıllı saat listelendiği sitelerde 5ATM olarak derecelendirilmiştir ve bu da cihazın 50 metreye kadar su geçirmediğini belirtiyor ve MIL-STD-810G sertifikasına sahip.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic modeli de tıpkı Samsung Galax Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3 gibi akıllı telefonlar ve Galaxy Buds 2 gibi yeni nesil tam kablosuz kulaklıklarla birlikte Ağustos ayında tanıtılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler