Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Xcover Pro 2 Geekbench’te Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, sıkı bir lansman programına sahip olmasa da Xcover serisinde bir dizi sağlam akıllı telefon ve tablet piyasaya sürüyor. Bugün ise Geekbench karşılaştırma veritabanına orta sınıf bir yonga setinden güç alan Samsung Xcover Pro 2 uğradı.

Samsung Galaxy Xcover Pro 2, içerisinde dört Cortex-A78 çekirdeğe (bir tanesi 2.4GHz hızında), dört Cortex-A55 çekirdeğe ve Adreno 642L grafik birimine sahip TSMC tarafından 6nm sürücülerle üretilen Qualcomm’un Snapdragon 778G yonga setinden güç alıyor.

Geekbench tarafından elde edilen bilgilere göre yeni nesil akıllı telefon 6GB RAM ile birlikte geliyor ve yazılım tarafında kutudan çıktığı haliyle Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor olacak.

Şirketin Galaxy Xcover Pro 2 modelini ne zaman tanıtacağına dair lansman tarihi henüz belli değil fakat şirketin Xcover ürünleri işletmelere yönelik olduğundan büyük ihtimalle herhangi bir tanıtım ve lansman etkinliği olmadan piyasaya sürülecektir. Geçtiğimiz sene Amerika Birleşik Devletleri’nden Wallmart, çalışanlarının mağaza içerisinde kullanabilmesi için 740 bin adet Xcover Pro sipariş etmişti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler