Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus Nord CE2 Lite Render Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus‘ın yeni nesil akıllı telefonu Nord CE2 Lite ile ilgili sızıntıları ortaya çıkmaya başladı. 91mobiles aracılığıyla internete sızdırılan görsellerde akıllı telefonun tasarımı hakkında bilgi sahibi olduk, ismi belirtilmeyen bir endüstri kaynağından gelen görseller akıllı telefonun nihai olmayan tasarımlarını gözler önüne seriyor.

Bu makalede ki görüntüler nihai cihazı temsil etmezken tasarımın belirli başlı revizyonlardan geçeceğini söylüyorlar. Akıllı telefonun arka tarafında sol üst köşeye yerleştirilmiş çıkıntılı blok bir tasarımda üçlü kamera kümesi yer alıyor.

Arka taraftaki kamera kümesi 64MP çözünürlüğünde ana kameraya ve ikişer adet 2MP çözünürlüğünde yardımcı kameralara sahip olacak ve büyük ihtimalle bu kameralardan biri makro kamera iken diğeri derinlik algılayacı kamera olacak. Kamera kümesinde herhangi bir ultra geniş açılı kamera yok ve ön tarafta büyük ihtimalle 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alacak.

Kutudan çıktığı haliyle Android 12 işletim sistemini çalıştıran Nord CE2 Lite, Android 12 işletim sistemi ile piyasaya sürülen ilk Nord akıllı telefonu olacak. Metal bir kasaya sahip olan akıllı telefon yan çerçevede bir parmak izi okuyucusu sunarken 3,5mm’lik bir kulaklık jakı girişi de sunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler