Salı, Nisan 23, 2024

Samsung Galaxy XCover6 Pro Görüntüleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung‘un dayanıklı akıllı telefon serisi Galaxy XCover’ın yeni nesil modeli XCover6 Pro, önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek lansman etkinliğinde resmi olarak tanıtılıyor olacak fakat güvenilir istihbaratçı Evan Blass (@evleaks), büyük lansman etkinliği öncesinde akıllı telefonun görsellerini internete sızdırdı.

Akıllı telefon ön tarafta su damlası çentiğine sahip 6.56 inçlik bir ekran ile birlikte gelecek ve IP68 sertifikası bulunan sertleştirilmiş plastik gövdesi sayesinde suya ve toza karşı dayanıklılık sunuyor olacak. Arka tarafta 50MP çözünürlüğünde ana kamera ve iki yardımcı kameralara sahip olacak.

Galaxy XCover6 Pro aynı zamanda uzun zamandır akıllı telefonlarda görmediğimiz açılabilir arka kapağa sahip olacak böylelikle çok kolay bir biçimde telefonun bataryasını değiştirebileceğiz.

Samsung Galaxy XCover6 Pro, sızdırılan teknik özellikleri ve lansman tarihi:

Yeni görüntülerde akıllı telefonun 5G ve Wi-Fi 6E bağlantı noktalarına sahip olacağı belirtiliyor ayrıca akıllı telefon günümüz akıllı telefonlarda pek göremediğimiz 3,5mm’lik kulaklık jakını da sunuyor. Önceki söylentilere göre XCover6 Pro, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 778G yonga setinden alacak ve içerisindeki donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4050 mAh kapasiteli bataryadan sağlayacak.

Şirketin, Galaxy XCover6 Pro modelini 13 Ağustos’ta gerçekleştireceği lansman etkinliğinde Galaxy Tab Active4 Pro ile piyasaya sürmesini bekliyoruz lakin bazı kaynaklara göre lansman etkinliği 13 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler