Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 2 Detayları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy Z Flip, Samsung’un ilk kez dikey yönde katlanan kapaklı katlanabilir akıllı telefonu oldu ve birinci nesil ürünlerin çoğunda olduğu gibi, kapaklı katlanabilir telefon çok sayıda eleştiriye maruz kaldı. Bununla birlikte, Samsung, gelişmiş özelliklere sahip, basitçe Z Flip 2 olarak adlandırılabilecek ikinci nesil Galaxy Z Flip üzerinde çalışırken, işlerin buradan gelişmesi bekleniyor.

Vietnam asıllı Chun’a (@ chunvn8888) göre, Galaxy Z Flip 2, 1,1 inçlik küçük bir dış ekrana sahip olan birinci nesil Z Flip’ten daha büyük bir dış ekrana sahip olacak. Yine de, bilgi sızıntısı bize tam boyutu bizlere vermedi ve bizi Z Flip 2’nin dış ekranının boyutunun Motorola RAZR’a benzeyip benzemeyeceği konusunda karanlıkta bıraktı. Samsung’un ayrıca yeni bir Ultra İnce Cam (UTG) ekran kullandığı söyleniyor, ancak bununla ilgili ayrıntıları henüz bilmiyoruz.

Katlanabilir bir telefondaki menteşe mekanizması, herhangi bir telefon üreticisi için büyük önem taşır. Z Flip’teki menteşe gayet iyi çalışsa da Samsung, biraz iyileştirme getirerek deneyimi daha iyi hale getirmek istiyor. Galaxy Z Flip 2, 120Hz’lik bir ekran ekleyerek yüksek yenileme hızına da katılabilir ve bununla birlikte, sızıntıya göre tam olarak Samsung’un yapacağı daha büyük bir pil sunma ihtiyacı doğar.

İkinci nesil Galaxy Z Flip’in sızdırılan bilgilerine göre 3.300 mAh kapasiteli bir pile sahip olması da iddia ediliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler