Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Galaxy S21’in Fiyatı Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un 2020 yılı için sunacağı son amiral gemisi telefon serisi planı yok ancak şirketin 2021 yılının ilk çeyreğinde piyasaya ürün sürmesi beklenilen şirketlerinden birisi olacak.

Samsung’un şu anda üzerinde çalışmalar sergilediği bir başka ürün ise çeşitli raporlara göre Galaxy S21 modeli. Galaxy S20 modelinin halefi olacak cihaz Galaxy S21 ailesi ile ilgili ayrıntılar henüz bilinmezliğini koruyor.

S20 Ultra’dan 200 Dolar daha ucuz olacak

Daha da heyecan verici görünen şey, Galaxy S21 Ultra’nın selefinden biraz daha ucuz olabileceği gerçeğidir. Tipster Mauri QHD’ye göre, S21 serisinin en üst modeli olan S21 Ultra, 1400 dolara mal olacak, bu da S20 Ultra’dan (512GB) 200 dolar ve Note20 Ultra’dan (512GB) 50 dolar daha ucuz.

Galaxy S20
Samsung Galaxy S21'in Fiyatı Sızdırıldı 2

Bununla birlikte, ihbarcının tweet’inde belirli bir depolama çeşidinden bahsetmediğini ve 1.400 $ ‘lık fiyatın S21 Ultra‘nın 128GB varyantı olup olmadığı konusunda bizi bilinmezlikte bıraktığını belirtmekte fayda var.

Exynos 1000?

S21 Ultra’nın selefinden daha ucuz olacağı gerçeği kesinlikle herkesi mutlu edecek ancak teknoloji meraklıları, Samsung’un Qualcomm Snapdragon 875 işlemcisi yerine Exynos 1000 kullanacağı söylentileri internete düşünce endişeler artıyor.

Ekran altı kamera olmayabilir

Hayranların endişelenmesi gereken tek şey bu değil. Kaynaklara göre Samsung, bir ekran altı kamera dahil edip etmeme konusunda bazı sorunlarla karşı karşıya. Kaynaklar, Samsung’un ekran altı kamera teknolojisinin piyasada bulunan tüm ekran altı kamera teknolojisinden daha üstün olduğunu iddia ederken, Samsung’un teknolojiyi içerip içermeyeceğine karar vermekte zorlanması, şirketin emin olamayacağı anlamına geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler