Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Z Flip, OneUI 3.0 Güncellemesi Alıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, Android 11 tabanlı OneUI 3.0 güncellemesini amiral gemisi akıllı telefonlarına şimdiden yaymaya başladı. Şirket kısa süre önce S20 serisi, S20 FE ve Note10 serisine yönelik güncellemeyi yayınladı ve şimdi Samsung, ilk kez kapaklı katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip için kullanıma sunuyor. Güncelleme şu anda Afrika, Asya ve Avrupa’daki Z Flip sahiplerine sunuluyor.

Güncelleme, F707BXXU1CTL6 ürün yazılımı sürüm numarasına sahip, ancak sürüm numarası yaşadığınız yere bağlı olarak farklı olabilir. Bununla birlikte, güncellemenin boyutu nerede yaşarsanız yaşayın aynı olacaktır.

Samsung OneUI 3.0 Android 11
Samsung Galaxy Z Flip, OneUI 3.0 Güncellemesi Alıyor! 2

OneUI 3.0 ile neler geliyor?

OneUI 3.0 güncellemesi Kişiler, Telefon, Galeri gibi bazı birinci taraf uygulamalarda görsel değişiklikler içeriyor. Bunun dışında güncelleme, ekranı, ek kamera filtrelerini ve daha fazlasını kapatmak için çift dokunma özelliğini de ekliyor. Android Aralık 2020 güvenlik yaması, OneUI 3.0’ın en son sürümünde sahip olduğunuz bir diğer önemli özelliktir.

Galaxy Z Flip dışında Android 11 güncellemesi, Samsung’un orta sınıf akıllı telefonlarından bazıları ve Galaxy Note 20, S10, Note10 dahil olmak üzere eski Galaxy amiral gemileri için de mevcut olacak. Bu arada, Afrika / Asya / Avrupa’da bulunuyorsanız, Galaxy Z Flip’inizde Ayarlar> Yazılım güncelleme’ye giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler