Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 Kanlı Canlı Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önümüzdeki hafta içerisinde tanıtıldığını göreceğimiz Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 akıllı telefon modelleri için son sızıntı gerçekleşti.

Telefonların basın görselleri, taslak çizimleri falan derken bu kez yeni modelleri kanlı canlı bir şekilde görme fırsatını elde ettik. İki model için de gerçek görseller olduğu söylenen görseller yayınlandı.

Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 Tasarım Farkları Sunacak mı?

Telefonlar için yayınlanan son görsellere baktığımız zaman, aslında çok büyük bir değişim olmayacağını bir kez daha anlıyoruz.

Zaten bu zamana kadar gelen basın görsellerinde de çok büyük bir değişiklik işaret edilmemişti. Sadece ufak tefek revizeler yapılacağı anlaşılıyor. Belki renk seçeneklerinde çok daha fazlası sunulacak orası ayrı.

Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4

Teknik konuya gelince iki akıllı telefonda da amiral gemisi özelliklerini bekliyoruz.

Samsung Galaxy Z Flip4 modelinde; 6.7 inçlik AMOLED ekran, Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, 8 GB RAM ve 12 MP çift arka kamera beklentisi var.

Samsung Galaxy Z Fold4 modelinde; açıldığı zaman 7.6 inç olan bir AMOLED ekran, S-pen desteği, Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, 12 GB RAM, 50 MP ana kameranın olduğu üçlü kamera kurulumu beklentisi var.

Her iki model için de tanıtım 10 Ağustos tarihinde yapılacak. Merak ettiğimiz asıl nokta yani fiyatlar da tanıtımın hemen sonrasında belli olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler